Електромеханічне обладнання для ресторанів є незамінним оптимізатором багатьох технологічних процесів на професійній кухні. Основне призначення електромеханічного обладнання - обробка продуктів які згодом потрапляють на стіл або використовуються в якості інгредієнтів для приготування страв.
Ми представляємо широкий асортимент електромеханічного обладнання різної продуктивності і функціональності для всіх об'єктів громадського харчування: від ресторанів, їдалень, кулінарних цехів до невеликих кафе, піцерій, фаст-фудів.
В асортимент електромеханічного обладнання входять наступні групи: обладнання для обробки м'яса і риби (м'ясорубки, куттери, пилки для різання м'яса, шприци ковбасні, фаршемішалки), для обробки овочів (овочерізки, картоплечистки і машини для очищення коренеплодів, протиральні машини), обладнання для кондитерського цеху (планетарні міксери, ручні міксери, тістоміси).
Окремим типом електромеханічного обладнання для нарізування є слайсер (ломтерезка або електроніж), який є обов'язковим як на професійній кухні підприємств харчування (ресторанів, кафе, фаст-фудів, їдалень), так і для відділів гастрономії супермаркетів та інших магазинів.
Кроме того, мы можем предложить вам широкий ассортимент слайсеров для мяса и колбас, слайсеры для сыра).
Подбирая оборудование в нашем каталоге, помните, что Вы всегда можете обратиться к нашим специалистам за бесплатной консультацией по профессиональному оборудованию и вопросам оснащения магазина или оборудования ресторана.