Стелажі для професійної кухні потрібні як повітря. Найбільші, габаритні каструлі і сковорідки можуть розміститися на кухонних стелажах, або їх довелося б возити кухарям додому. Переваги стелажів з нержавійки не тільки в габаритах, що дозволяють зберігати масу корисних для кухаря речей, але і в елегантності і естетичну красу, що створює на кухні неповторний стиль. Стелажі виготовляються з нержавіючої сталі, або каркас з вуглецевої сталі з порошковим фарбуванням, а полиці з нержавіючої сталі. Як правило, їх не повинно бути менше трьох та більше п'яти, а значить і стелажі кухонні буває трьох-чотирьох - або пятиуровневые. Кількість полиць на стелажах можна підібрати за Вашим бажанням. При досить крихкою конструкцією це обладнання має велику вантажопідйомність, тим самим забезпечує можливість зберігання практично будь-яких інгредієнтів, посуду, а також готової продукції. Даний тип виробів має широкий спектр застосування: це не тільки кухня, але і м'ясо-молочні цехи, кондитерське і хлібопекарське виробництво, медицина.